Beschrijving

Een goede bedrijfsfilm stelt jouw diensten kort maar krachtig voor aan jouw publiek. Een goede film maken is niet altijd eenvoudig, het verhaal dat je brengt is cruciaal. Less is more is hierbij de boodschap, want je wil je publiek zeker niet vervelen met een overdadig lang uitgesponnen opsomming van alle details. Nadenken over de essentie en dit in een krachtig script gieten is de belangrijkste opdracht. Eens rondkijken op het internet voor inspiratie helpt zeker!

Budget

De volgende zaken helpen u bij het bepalen van het vereiste budget. Het spreekt van zelf dat uw specifieke eisen en verwachten steeds kunnen bekeken worden. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Story Board + opname beeld & geluid/interviews€ 300,00 per halve dag
Basis montage op basis van filmmateriaal€ 300,00
Extra's
Geanimeerde introfilm van bedrijfslogo€ 250,00
Royalty free music€ 50,00 per song
Drone (voor beelden vanuit de lucht) Prijs te bepalen o.b.v. specifieke opdracht.
budget icon

Wat heb ik van u nodig?

1 Eerst en vooral is het van bij het begin handig om al een goed beeld van uw verwachtingen te hebben. Een paar voorbeelden van anderen die u aanspreken kunnen zeker helpen!

2 Vervolgens bekijken we samen wat een goed story board zou kunnen zijn: hoe brengen we uw verhaal, welke aspecten van uw bedrijf/product wil u zeker in de verf zetten. Dit mag nog heel ruw zijn, en zal typisch ook bijzonder veel aspecten willen belichten. Niet alles zal opgenomen worden in het eindproduct, maar beter nu al te veel dan later vast te stellen dat er iets cruciaals ontbreekt.

3 Op basis van dit algemene story board bepalen we een aantal filmsequenties die we zeker duidelijk en goed wensen op te nemen. We zullen een kort script maken van wat we hoe gaan filmen, en hiervoor zijn vaak meerdere takes nodig. Daarnaast werken we ook nog aan een “B-rol”: een aantal losse takes die vooral leuk zijn, een beetje een artistieke inslag hebben, en mogelijks zeer kort in het eindproduct zullen verwerkt worden.

4 Eens alle ruwe materiaal is opgenomen, begint het echt moeilijke editeer-werk: takes selecteren, de bruikbare stukken eruit knippen en monteren naar een vloeiende en flitsende montage. Ook een passende achtergrondmuziek vinden is niet altijd eenvoudig! Typisch maken we een ruwe montage die we samen bespreken. Op basis van uw feedback maken we dan een eindproduct. Een aantal iteraties om nog wat te finetunen zijn zeker mogelijk.

Reken zeker op meerdere weken om alles rond te krijgen.

budget icon