Beschrijving

Bij een opname van een live performance verdient het geluid minstens evenveel aandacht als het beeld. Voor opname van het geluid is het aangewezen het geluid rechtstreeks van de mengtafel op te nemen en dit te combineren met opnames van het live podium geluid. Op die manier is er voldoende flexibiliteit om een finale opnamemix te maken waarbij zowel de zuivere maar “droge” mix van de mengtafel kan verrijkt worden met stage geluid en publiek.

Om een flitsende beeldmontage mogelijk te maken werkt HOVADI met verschillende camera’s waarvan de beelden nadien worden gemonteerd in een multi-camera sequence. Een centraal geplaatste camera neemt het volledige optreden van de het volledige podium op. Zijdelings geplaatste camera’s focussen op verschillende muzikanten. Indien mogelijk wordt ook op het podium gefilmd voor extra accenten.

Het samenbrengen van alle materiaal vraagt veel montagewerk, maar het eindresultaat garandeert een dynamische concertfilm waarmee je band grote ogen zal gooien!

Budget

Het is onze bedoeling om degelijke concertfilms mogelijk te maken voor beginnende bands met een beperkt budget. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een specifiek pakket voorstellen, maar hier volgen een aantal richtprijzen (exclusief btw):

Ruwe opname van beeld (4 cameras) & geluid (mengtafel + live geluid)€ 350,00(excl. BTW)
Extra multi-camera montage van beeld & geluid van volledig optreden€ 250,00(excl. BTW)
budget icon

Wat heb ik van u nodig?

Om een goed resultaat te krijgen is wel enige voorbereiding nodig. Zorg zeker voor:

budget icon