Beschrijving

Tegenwoordig zijn fototoestellen van zeer degelijke kwaliteit lang niet meer zo duur en dus toegankelijk voor een breed publiek. En door de digitale fotografie staat niets u nog in de weg om er op los te fotograferen. Niets, behalve misschien de kennis van de mogelijkheden van je toestel. Hoe breng je een onderwerp het best in beeld? Hoe krijg je die mooie wazige achtergrond? Hoe krijg je een gevoel van beweging in foto’s?

Onze basisopleiding fotografie met een reflexcamera leert je de mogelijkheden van je toestel kennen aan de hand van concrete oefeningen.

Specifieke opleidingen rond filmen, flitsen etc. op aanvraag.

Heb je nog geen toestel, en twijfel je nog om er eentje aan te kopen? Tijdens onze opleiding komen de verschillende types aan bod, en geven we maar al te graag koopadvies!

Budget

HOVADI organiseert op regelmatige tijdstippen opleidingsdagen voor kleine groepen. Heb je zelf een paar vrienden die interesse hebben in een eigen sessie? Voor € 300,00 (excl.) ontvangen we graag groepen tot 6 personen.

budget icon

Wat heb ik van u nodig?

Een sprankeltje interesse natuurlijk, maar graag veel goesting en leergierigheid!

Breng natuurlijk je eigen toestel mee. Heb je er nog geen? Geen nood, we hebben er steeds een aantal klaar voor gebruik.

budget icon